No tak jako nováček na tomto foru bych vám taky rád představil svůj vůz , když tu tak koukám na ty vaše nádherný stroje

Zdědil jsem ho po tátovi, bylo to jeho první auto a teď je to moje první auto

co jsem dostal za maturitu. Byla to původně klasika Škoda 100 typ 722 vyrobená roku 1975. Táta ji koupil v roce 1983 od prvního majitele, ale rok na to ji i s mámou namotal na strom, takže ji vlastnoručně dal novou kastli a o pár let později na ni dal i nový modrý lak, ale roku 1995 koupil táta mámě nový auto a ze škodověnky se stal poze tahoun vleku na seno a poté co si děda koupil TD s tažným, už ani na to nebyla potřeba, tak se uložila do kůlny. No a pak došlo na mě ... vždy jsme si s tou šádynkou s bratránkem hráli a chtěli jsme ji dát zpět na silinici, ale skutečně se mi to povedlo až po maturitě. Byli dlouhé prázdniny, tak jsem dělal co se dalo. Sice nastartovala hned první den, ale musel jsme ji celou zregenerovat ( provozní kapaliny a tak známe, ne?

), zatřít škrábance a pak jsem začal dodávat i nějaké drobnosti navíc. Nový interiér z DeLuxu, hudba, votvíráky, lízátko dopředu a takové věci. Nakonec motor ... původně tam byla klasika 988 ccm s jednokomorovým karburátorem BT, který jsem nahradil dvokomorovým SEDRem z dvanáctsettrosky a hned to začalo být trochu jiné kafe, ale pak se mi ten motor zadřel a tak jsem se rozhodl koupit na vrakáči nový. Sehnal jsem nakonec z Garde, jenže měl zkřivenou a prasklou havu, na což jsem přišel až při GO, takže teďka si nechávám dělat novou hlavu ...