Nevidím důvod k pruzení...todle téma tady bylo založeno pro diskuzi, která se neděje...pokud chcete jet jinudyma, pište kudyma...nejlepší je napsat, vím o více lidech, ale nikde ani čárka...já nikoho nenutím a rozhodně neříkám, že se nepřidám...ale pokud se domlouváte jinde jinak, nic proti, byla to jen snaha na tom se domluvit s navrhnutou trasou...rozhodně nechci ani já jít proti proudu a pokud se dohédnete všeci jet jinudy, pojedem jinudy...ale musí to být smysluplná trasa a ne jen kopírování dálnice...jak říkám, představ si, že nás jede šest sedm vozů, jedem našim tempem 80 km v hodině a za náma je někdo, kdo nás chce předjet...na úzké cestě prostě nepředjede...i o to mi jde...nikde není psáno, že po dálnici musíme valit přes 100km ... to nechci a ani nehodlám...a nezapomeň, že loni se chladilo až v mohelnickém kopci (pořádně) na dálnici jenom jednou na odpočívadle, bo mi nesepnul termostat...takže bych zase tolik nepřeháněla...důležité je, ať si aleš s erkem skontroluje vodu v chladiči, protože tři litry určo nevyvařil

mno a za sebe, mne se ta loňská cesta velice líbila...jak trasou, tak pohodou, právě i na té dálnici nebyl v pátek žádnej provoz

nejsem žádnej milovník dálnic, ale vidím v tom větší bezpečnost a klid - myšleno hlavně z pohledu ostatních účastníků provozu

ale jak říkám, nelíbí se? Pište jiné varianty...nechci abyste šli za mnou slepě jak stádo ovcí, já se taky umím přizpůsobit

jen je potřeba to někde předložit...