Fórum Hundertistů a Fichtlistů

Diskusní klub pro všechny nadšence se starými vozy Škoda a trapiče malých kubatur..
 Škoda quickbar: | Skoda110r.cz | Skoda100.cz | Skoda.Virt | SkodaTeam.cz | TechWweb | Skoda.Daves | Skoda110r.com | SkodaHome | StingerClub | Skodaclub Ostrava | CCK-Brno |
Právě je stř zář 08, 2010 1:47 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pav 100 - 0325/1973
PříspěvekNapsal: stř črc 07, 2010 8:45 am 
Věrný Hundertista

je to ten samý který zde byl vytažen v inzerátu v příspěvku "malý přívěs PAV 100"

( viewtopic.php?f=79&t=1533 )

foto zde ještě jednou pro jistotu:
Příloha:
1ik0.jpg
1ik0.jpg [ 52.88 KiB | Zobrazeno 200 krát ]

bohužel jediná fotka, ještě před tím než jsem ho koupil, to už jsou dva roky a právě před pár dny jsem ho prodal
takže zkusím uhnat majitele aby zde pokračoval za mě dál

můžu jen dodat že při koupi jsem se samozřejmě dostal na víc než jak v inzerátu že je zatím nejvyšší nabídka 5kkč, osobně si pro něj dojel do ostravy a zpět, kde teda bylo řečeno že má najeto cca 3500km z čehož ta delší část byla dovolená do Jugoslávie za let minulých
já sám jsem s ním ujel dalších 1500
papírově jsem byl třetí majitel, pan prodávající ho ale měl na sebe jen odhlášený a mě ho předal dál, takže prakticky jsem byl druhý majitel
stále je ve stavu jako na fotce, mírná koroze drobně, ale původní lak i s nápisem

horší to bylo s přepsáním - protože závěs "je součástí vozíku" tudíž nemá žádný papíry jako takový
navíc velký TP je už takový klasický jako na auta s prvním zápisem o nabytí vozíku z r. 1980 i když je PAV vyroben 1973 a žádná zmínka o závěsu co a jak...
takže krokem 1. bylo si přepsat PAV na sebe
2. jít s autem na technickou že závěs mám namontovaný v souladu s bla bla s tím že až mi to zapíšou do papírů tak znova k nim aby mi nalepili známku
3. to dát vědět na odboru dopravy že ho chci k autu zapsat ten závěs, kde mě odkázali zpět na technickou s tím, co mi mají napsat přesně do protokolu
to obnášelo předtím alespoň ze skenu z netu - DÍKY VÝSKO za tehdejší info co už jsi tam měl, především skeny z návodu atd. - dokázat, že závěs nemá samostatný papíry a je součástí vozíku
4. projít s autem technickou znova že ho mám správně namontovaný na autě a zároveň jim nadiktovat aby do protokolu napsali že tažné zařízení PAV-100 výr.č. 7/3-01227 s zároveň vyraženým výr.č. 0325 (výr.č. PAVa) PAVa RZ 1E7-1864 je namontován v souladu s bla bla
5. opět na odbor dopravy a to už tentokrát s flaškou vodky, kde mi to zapsali do velkýho techničáku a do malýho taky že ten závěs patří k PAV-100 RZ RZ 1E7-1864 (fotky obou TP dodám)
6. ve finále technická a nalepení samolepky

tak zatím takhle

Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  

Předmět příspěvku: Re: Pav 100 - 0325/1973
PříspěvekNapsal: stř črc 07, 2010 7:32 pm 
Věrný Hundertista

napsal jsi to velice hezky, jen mě zajímá, kde jsi to vše abslovoval, vidím, že máš Ečka....
Já řešil STK na Pávikovi, že jsem ho přivezl na jiném vleku a STK trvala necelou minutu...
To jsem ještě neměl čísla....
Zatím jezdím OK a musím se pochlubit, že jsem na něho pyšný, protože hned na "OBYČEJNOU"ŠKODU 100 koukají lidé úplně jinak :lol:
PS: díky za info nového Páva
Tom Pardubice

PříspěvekNapsal: ned črc 11, 2010 8:35 pm 
Věrný Hundertista

no tak technickou jsem řešil taktéž akcí "1" minuta (zároveň evidenčka v ten čas před přihlášením), to bylo ještě když jsem bydlel v Humpolci, taková klasická maloměstská STK, žádný čekání skoro, prostě svítí, bliká, štempl, nazdar...

...a to jsem ještě neměl PAV napsaný na sebe, menší risk, ale s veteránem - čili erko s PAVem - by z humpoleckejch z toho nikdo nic nedělal, navíc si mě s erkem moc dobře pamatovali. Byly totiž doby kdy jsem ještě ze začátku do Humpolce dojížděl z Havl.Brodu a v letním hezkým počasí jsem tak erko využíval asi měsíc při odpolední směně a všecky hlídky mě při návratu z práce domů v tomhle cca měsíčním období mezi 11 a 12 hodinou večerní tenkrát zastavily na kontrolu...

co se týče úřadování s přihlášením tak to bylo v Přelouči

a s tvejma postřehama na reakce okoloregistrujících kilovku s PAVem, respektive u mě s erkem - tak to taky valili bulvy, zvlášť zahraniční řidiči když jsem jednou trochu víc posledních 20km dálnice před Prahou z Brna šlápl na plyn a i s PAVem to drandil okolo 120-130 km/h
halt byl řádně naloženej a kličkovat mezi kamionama a svátečníma řidičema a blondýnama bylo na větší soustředění aby to nevynášelo zadek, takže jsem v těch třech pruzích prostě drandil levým s proudem těch nejrychlejších a bylo hotovo...

PříspěvekNapsal: stř črc 14, 2010 10:36 am 
Věrný Hundertista

zde slibovaný sken techničáku erka anóbrž jak PAV-tažné bylo zapsáno úřednicky
:D

Příloha:
PAV100-0325-kiwimalyTP.jpg
PAV100-0325-kiwimalyTP.jpg [ 65.18 KiB | Zobrazeno 127 krát ]

Příloha:
PAV100-0325-kiwivelkyTP.jpg
PAV100-0325-kiwivelkyTP.jpg [ 176.17 KiB | Zobrazeno 127 krát ]

PříspěvekNapsal: stř črc 14, 2010 10:42 am 
Věrný Hundertista

mimochodem ale je to tak trochu úřednickej šiml - ono tažné přeci má fungovat tak nějak univerzálně když se to tak vezme... i když zrovna tohle jaksi konkrétně patří ke konkrétnímu PAVu
ale tak jako si za auto můžu dát normální vozejk tu takovej a tu jinej, tak co kdybych měl PAVů víc...
no diskutujtež ;)

PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 9:12 am 
Věrný Hundertista

Atila píše:
mimochodem ale je to tak trochu úřednickej šiml - ono tažné přeci má fungovat tak nějak univerzálně když se to tak vezme... i když zrovna tohle jaksi konkrétně patří ke konkrétnímu PAVu
ale tak jako si za auto můžu dát normální vozejk tu takovej a tu jinej, tak co kdybych měl PAVů víc...
no diskutujtež ;)

řekl bych, že jsi na to kápl... já chci být úředník nebo raději nééééé

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina