je to ten samý který zde byl vytažen v inzerátu v příspěvku "malý přívěs PAV 100"
(
viewtopic.php?f=79&t=1533 )
foto zde ještě jednou pro jistotu:
Příloha:
1ik0.jpg [ 52.88 KiB | Zobrazeno 200 krát ]
bohužel jediná fotka, ještě před tím než jsem ho koupil, to už jsou dva roky a právě před pár dny jsem ho prodal
takže zkusím uhnat majitele aby zde pokračoval za mě dál
můžu jen dodat že při koupi jsem se samozřejmě dostal na víc než jak v inzerátu že je zatím nejvyšší nabídka 5kkč, osobně si pro něj dojel do ostravy a zpět, kde teda bylo řečeno že má najeto cca 3500km z čehož ta delší část byla dovolená do Jugoslávie za let minulých
já sám jsem s ním ujel dalších 1500
papírově jsem byl třetí majitel, pan prodávající ho ale měl na sebe jen odhlášený a mě ho předal dál, takže prakticky jsem byl druhý majitel
stále je ve stavu jako na fotce, mírná koroze drobně, ale původní lak i s nápisem
horší to bylo s přepsáním - protože závěs "je součástí vozíku" tudíž nemá žádný papíry jako takový
navíc velký TP je už takový klasický jako na auta s prvním zápisem o nabytí vozíku z r. 1980 i když je PAV vyroben 1973 a žádná zmínka o závěsu co a jak...
takže krokem 1. bylo si přepsat PAV na sebe
2. jít s autem na technickou že závěs mám namontovaný v souladu s bla bla s tím že až mi to zapíšou do papírů tak znova k nim aby mi nalepili známku
3. to dát vědět na odboru dopravy že ho chci k autu zapsat ten závěs, kde mě odkázali zpět na technickou s tím, co mi mají napsat přesně do protokolu
to obnášelo předtím alespoň ze skenu z netu - DÍKY VÝSKO za tehdejší info co už jsi tam měl, především skeny z návodu atd. - dokázat, že závěs nemá samostatný papíry a je součástí vozíku
4. projít s autem technickou znova že ho mám správně namontovaný na autě a zároveň jim nadiktovat aby do protokolu napsali že tažné zařízení PAV-100 výr.č. 7/3-01227 s zároveň vyraženým výr.č. 0325 (výr.č. PAVa) PAVa RZ 1E7-1864 je namontován v souladu s bla bla
5. opět na odbor dopravy a to už tentokrát s flaškou vodky, kde mi to zapsali do velkýho techničáku a do malýho taky že ten závěs patří k PAV-100 RZ RZ 1E7-1864 (fotky obou TP dodám)
6. ve finále technická a nalepení samolepky
tak zatím takhle